Shuǐ Tai Chi Zuidplas

水 太极拳 Tai Chi les in Nieuwerkerk aan de IJssel & Moordrecht

Introductiemogelijkheden

Losse proefles

Je bent elke week welkom in een van de lessen om een proefles mee te trainen. Een proefles kost 12 euro, een tweede proefles is dan gratis (betaling cash of overmaken). TaiChi is voor de meesten geen dagelijkse kost, op deze manier geef je jezelf de tijd om het te onderzoeken. Het is fijn als je je komst even aankondigt door een mail te sturen of te bellen, dan kun je ook eventuele vragen stellen.

Najaar introductiecursus voor beginners

Er is nog plaats- sluit je aan en train lekker mee!

Plaats: Moz-art, Nieuwerkerk aan de IJssel

Dag: woensdagavond, 3/10/2019 – 04/12/2019

Tijd: 20:30 –  21:30.

Voor beginners een serie van 9 lessen om de diverse kanten van de tai chi  te ervaren. Tai Chi is niet 1 ding maar omvat allerlei oefeningen. We gaan aan de slag met basisprincipes zoals yin en yang, flow en ontspanning,  basishoudingen en lichaams-sensitiviteit/-bewustzijn. We nemen de tijd om even kennis te maken, er is extra ruimte voor vragen en overleg.

NB Ook als je klachten hebt, is beweging vaak heilzaam, zij het wel met passende intensiteit. De lessen zijn ingericht zodat je op eigen niveau kunt trainen; overleg desgewenst als je vragen hebt hierover.

Inschrijving

S.v.p. je interesse aangeven voor zondag 9 september door een mail te sturen naar slaghuis@taichisarah.nl of te bellen 06 -11 52 06 28. 

Kosten: € 90,- Er zijn nog 6 lessen vanaf 17/10. Sluit je nu aan, eerste les 5 euro, daarna 10,- per les.

© 2020 Shuǐ Tai Chi Zuidplas

Thema door Anders Norén